Logo Domaine Les Andrieux
Sfeerbeeld Dordogne

Domaine Les Andrieux - Gastenboek

22 berichten op 3 Pagina`s
   1   »

Beste gasten en toekomstige gasten,
Je kan nog meer reacties en foto's zien op onze facebookpagina 'Domaine Les Andrieux'
ives uit zwevezle

Deze zomer 2 weken verbleven. Het is een echte aanrader. Tip top huisje en omgeving. Zeker doen !
eecloo linda uit torhout

We hebben genoten van onze vakantie op jullie domein (en het zwembad) dat heel mooi is, 't is een prachtige streek en het weer was super, wat moet een mens meer hebben !
mvg
Isabel, Matthias, Timon en Nolan

We hebben genoten van onze vakantie op jullie verzorgd domein en zullen hierover positief berichten bij onze kennissen. Een mooie ervaring !
Nog veel succes met jullie vakantiehuisjes.
familie d'haene uit kortrijk

Hartelijk bedankt.
Het was een super leuk, aangenaam verblijf.
Prachtig domein en een mooie, verzorgde gite !!!
Bedankt,
Dana
Dana uit Antwerpen

Het domein Les Andrieux is echt een aanrader. Naast de gite die gezellig en met alle nodige voorzieningen is ingericht is het verzicht en de tuin een enorm pluspunt.
Tom,Marieke en Thor uit Staden

Het was een prachtig verblijf op Domaine Les Andrieux, zeer mooie gîte. Prachtige omgeving, veel te zien. Natuurlijk ook het mooie zwembad was een pluspunt, ook vriendelijke ontvangst bij aankomst was zeer goed. Goede uitleg, een TOPPER.
Steven,Elke En Femke uit De Klinge

Beste Yves & Els,
We hebben een aangenaam verblijf gehad op 'Les Andrieux' en het weer viel ook mee. We hebben kunnen profiteren van het mooi aangelegde zwembad, de gite was piekfijn in orde, je hebt er alles wat je nodig hebt en de aanplanting zorgt voor een mooie combinatie.
Dus wie van rust en kalmte houdt, een aanrader.
Marie-Louise & Christian
m-louise & christian uit Heule

Beste Els & Ives,
Bedankt voor de gastvrijheid en perfecte accommodatie op jullie domein! Het is een piekfijn uitgeruste en zeer propere gite waar we allen gedurende de afgelopen week maximaal hebben kunnen genieten. Ook de omgeving en mooie dorpen en landschappen waren de moeite waard. De kinderen hebben er eveneens van genoten (vooral van het zwembad).
Fam. Carton - Van de Velde uit Alken

Op Les Andrieux hebben wij een week geleefd als God in Frankrijk. Het domein is "de" plaats om tot rust te komen. De gite is tiptop, en het zwembad was heerlijk. Bij thuiskomst Volledig opgeladen om er opnieuw tegenaan te gaan.
Rogiers-Soreyn uit Harelbeke


   1   »